Duke ndihmuar Porto Romanon Ndihmojme Shqipėrin Ndihmojme Europėn

AlbanianEnglishSlovakGermanItalianFrenchHungarian

Te Rejat e Fundit

07.02.2012 | Mbeshtetje per Shkollen dhe Kopshtin e Porto Romanos + faqes e internetit "Udhëtim drejt Shqipërisë"

Ne Shkurt te vitit 2012 ne filluam te mbledhim fonde per te permbushur nevojat e shkolles se Porto Romanos nga nje liste e dhene nga drejtori i shkolles Zoti Hajri Nuhu.

Puna ne faqen e internetit www.infoalb.net - "Udhëtim drejt Shqipërisë" rifilloi më tepër...

Foto Galeri (15 foto)

07.11.2011 | Dhurata të nëntorit

Foto Galeri (15 foto)

09.06.2011 | Dhurata e Fundvitit shkollor

Në fund të vitit shkollor 2010/2011 kemi ofruar një dhurate financiare në duart e drejtorit të shkollës, z. Fadil Elezi më tepër...

10.01.2010 | Kontribut në dhurimin e fotokopjes dhe të materialeve të tjera për shkollën e Porto Romanosi

Nëpermjet kontributit në dhurimin e fotokopjes e materialeve të ndryshme, ne mundëm të përmbushim një pjesë të listës së sendeve të nevojshme për shkollën e Porto – Romanos nga shtatori 2009 më tepër...

Foto Galeri nga shkolla e Porto Romanos (17 foto)

02.10.2008 | Duke mbështëtur shkollën e Porto Romanos

- Kontribut financiar për klasën e kompjuterave
- Kointribut për paisje sportive
- Leksione falas rreth mirëmbajtjes së ambientit dhe edukimit te karakterit më tepër...

   
 

28.08.2007 | Pastrimi i Plazhit Publik të Porto Romanos

Foto Galeri (30 imazhe)

  Enderr...

... një grupi të rinjshe modest duke patur dëshirën për të përmisuar cilesine e jetës në Porto Romano - një ndër zonat më të ndotura me ndotje kimike në Europë- ku përsëri ata e quajnë shtëpi.