Duke ndihmuar Porto Romanon Ndihmojme Shqipërin Ndihmojme Europën

AlbanianEnglishSlovakGermanItalianFrenchHungarian

Arkiva e lajmeve

< Kthehu

1 | 2 | 3 | 4

 

07.02.2012 | Mbeshtetje per Shkollen dhe Kopshtin e Porto Romanos + faqes e internetit "Udhëtim drejt Shqipërisë"

Ne Shkurt te vitit 2012 ne filluam te mbledhim fonde per te permbushur nevojat e shkolles se Porto Romanos nga nje liste e dhene nga drejtori i shkolles Zoti Hajri Nuhu.

     

Foto Galeri nga Shkollen dhe Kopshtin e Porto Romanos (15 foto)

 

Lista e materialeve shkollore qe nevoiteshin:

Lodra per kopshtin e femijeve

2 Topa futbolli per fiskulture

2 Topa volejbolli per fiskulture

Nje videoprojektor dhe 2 mikrofona me stative

Nje megafon

Boje vaji per ngjyre jeshile 15 kg

15 kova e radace dhe 15 fshesa

kartone te bardhe e me ngjyra 20 cope

Materiale kancelarike per zyra

Fotokopje

Korniza 1m x 70cm 5 cope

Ne gjithashtu folem rreth disa konkurseve te ndryshme brenda shkolles si / letersi,matematik etj./

 

Puna ne faqen e internetit www.infoalb.net - "Udhëtim drejt Shqipërisë" ka rifilluar. Bukurite e Shqiperise si nje destinacion i ri turistk tashme eshte kapur ne kete faqe interneti www.infoalb.net. Fotot jane bere nga vizitor te huaj.

07.11.2011 | Dhurata të nëntorit

 

Foto Galeri (15 foto)

 

09.06.2011 | Dhurata e Fundvitit shkollor

Në fund të vitit shkollor 2010/2011 kemi ofruar një dhurate financiare në duart e drejtorit të shkollës, z. Fadil Elezi. Bordi i shkollës do të vendosë për përdorimin e parave të ofruara.

10.01.2010 | Kontribut në dhurimin e fotokopjes dhe të materialeve të tjera për shkollën e Porto Romanos

Nëpermjet kontributit në dhurimin e fotokopjes e materialeve të ndryshme, ne mundëm të përmbushim një pjesë të listës së sendeve të nevojshme për shkollën e Porto – Romanos nga shtatori 2009.

     
Foto Galeri nga shkolla e Porto Romanos (17 foto)
 

Lista e mjeteve të cilat i nevoiten shkollës:

Fotokopja, është shumë e nevojshme për ta - dhuruar sëbashku me një stabilizator dhe materiale të tjera.

Magnetofona për zhvillimin normal të orës së muzikës

20kg bojë vaji për të lyer muret e koridoreve, 5kg stuko muri, 3 rula për të lyer

6 topa për orën e edukimit fizik

7 copë xhama për tendat në mure (100x70cm)

15 copë kartona të bardhë, 10 copë kartona me ngjyra

10 kova, 10 fshesa, 10 shtupa për të larë

Ne gjithashtu folëm rreth disa konkurseve të vogla në shkollë në lëndë të ndryshme si (letërsia, matematika etj.)

Ne siguruam një listë me nxënësit më të mire dhe te nxënësve jetim për të cilët ne duam të pregatisim disa dhurata të vogla.

02.10.2008 | Bashkëpunim me Shkollën e Porto Romanos

Me 19 shtator Jan, Pranvera dhe  Eda takuan drejtorin e shkollës së Porto Romanos
Z. Fadil Elezi dhe diskutuan për bashkëpunim të mëtejshëm.
 Z. Elezi krenarisht tregoi klasën e re të kompjuterave e cila ishte pajisur me kompjutera të rinjë përpara fillimit të ri shkollor nga Drejtoria Arsimore Durrës.
Diskutimet e diteve në vazhdim u fokusuan në cfarë ishte e nevojëshme për shkollën dhe cfarë ishim në gjëndje tju siguronim kësaj herë. U bë një marveshje mbi:
- Kontribut financiar për klasën e kompjuterave
- Kontribut për paisje sportive (rrjete volejbolli, topa volejbolli, basketbolli dhe futbolli)
- Leksjone për mirëmbajtjen e ambientit dhe leksjone mbi edukimin e karakterit (Pranvera)

   
Shkolla e Porto Romanos Sot
Klasa e Kompjuterave të Rinj
   
Kontributi për Klasën e Kompjuterave
Kontributi për Paisjet Sportive

 

 

< Kthehu

1 | 2 | 3 | 4